Compatibilitzar segons quines activitats no és una empresa fàcil. Pedalar i fer servir la càmera es presenta com una combinació una mica punyetera. És complicat mirar de captar alguna imatge de la ruta, procurar no perdre el ritme, fer un exercici constant (sense comptar amb la relativa incomoditat de dur el trasto a l'esquena) i mantenir la concentració necessària per circular al mateix temps que ho vas observant tot, no fos cas que et perdessis alguna cosa interessant.

I quan trobes quelcom que et crida l'atenció, para (si pots), descarrega, prepara la càmera (no pot ser gaire cosa més que engegar-la i treure la tapa de l'objectiu), situa't, enquadra, controla la configuració de la captura, dispara, no perdis el temps en mirar la pantalleta, desa-ho tot altra vegada i a seguir.

A més, el casc no ajuda, ni els guants fan que les coses siguin fàcils, i si estàs suant, que és el més probable, procura no deixar-ho tot fet un fàstic o tocarà una d'aquelles sessions interminables i fatigoses de neteja per tornar a deixar l'aparell en condicions.

Però de tant en tant va bé endur-se la càmera, deixar les marques personals de banda i conjuminar diversos camps d'actuació en les nostres activitats…