Ahir a Vic es va celebrar una nova cursa de la Copa Catalana de Ciclocròs i, com que encara no havia vist el circuit, vaig decidir anar a fer-hi una volta aprofitant el bon dia que feia.

En aquesta competició passa sovint que, per les dates, acabes entumit pel fred i amb prou feines si pots manipular la càmera, però la realitat és que ahir en tot el matí ni tan sols va fer falta dur jaqueta i només a l'hora del lliurament dels trofeus es va girar una mica d'aire, poca cosa. De fet es nota en la indumentària dels corredors que el temps no va suposar cap dificultat afegida a la cursa.

 

El circuit és força atractiu per als que competeixen, i per a l'espectador té l'avantatge que es pot seguir bona part del traçat des de diversos punts, malgrat tenir un recorregut força llarg. Per això seria útil en aquests casos un bon teleobjectiu, perquè és difícil desplaçar-se, però també és cert que les fotos a distància són complicades, ja que les cintes de seguida s'interposen entre la càmera i el corredor, i si no s'hi volen expressament, poden molestar una mica.

En qualsevol cas, heus aquí els resultats: