De dalt de tot a baix de tot. De l'esquerra de tot a la dreta de tot. La falta de criteri podria haver estat la responsable de l'anar d'una punta a l'altra sense pauses en punts intermedis. Seria lògic pensar que una crisi de rauxa pogué marcar un itinerari de profundes diferències. O que la indecisió i la inseguretat per determinar amb fermesa un destí dissenyaren un recorregut mancat de matisos.

Però no. Res de tot això, ans al contrari.

A falta d'un any perquè se celebri el vint-i-cinquè aniversari del Tour Auto vaig aprofitar la oportunitat per anar a veure de què tractava aquest esdeveniment que a França ja és tota una tradició.

Com si aquest apartat blog del web hagués nascut per mostrar de manera bitemàtica imatges de ciclocròs i de Ferraris, sembla que el 2015 ha començat amb certa tendència a reafirmar-se en aquesta doble dedicació ciclista-automobilística que amb el temps ha anat tenint tanta presència.

Ara bé, no ha estat amb premeditació!

La cursa de la Copa Catalana de Ciclocròs d’avui a Manresa s’ha disputat en unes condicions complicades. Complicades pels corredors, i també pels que intentàvem fer-los alguna foto.

Ahir a Vic es va celebrar una nova cursa de la Copa Catalana de Ciclocròs i, com que encara no havia vist el circuit, vaig decidir anar a fer-hi una volta aprofitant el bon dia que feia.

En aquesta competició passa sovint que, per les dates, acabes entumit pel fred i amb prou feines si pots manipular la càmera, però la realitat és que ahir en tot el matí ni tan sols va fer falta dur jaqueta i només a l'hora del lliurament dels trofeus es va girar una mica d'aire, poca cosa. De fet es nota en la indumentària dels corredors que el temps no va suposar cap dificultat afegida a la cursa.